Menu
Gildia Pióra na Patronite

Promień słońca

Widzialem motyla, jak igrał wśród drzew
Ze skrzydeł rozdartych mieniła śie krew
Chciał walczyć lecz nie mógł bo brakło mu śił
Wtem promień ostatni z góry się skrył

Widziałem jelenia, jak siegnął go strzał
We krwi zbroczony do życia się rwał
Chciał walczyć, lecz nie mógł bo brakło mu sił
Wtem promień osttni za góry się skrył

Mnie dziewcze zdradziło, rozpierzchły się sny
Lecz serce złamane wciąż każe mi życ..
Tak żyje z dnia na dzień, aż braknie mi sił
Bez promienia słonca który za góry już dla mnie się skrył

2294 wyświetlenia
16 tekstów
1 obserwujący
  • 29 May 2014, 09:36

    Jak bardzo się starasz, by ten promień powrócił :)