Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nagła Zmiana

Widziałem kiedyś nasz jedyny dom,
dryfujący w nieograniczonym ogromie niebezpieczeństw ...

Bałem się i nie wierzyłem w nic,
prócz tego w co oni chcieli żebym wierzył
i myślałem, że nic więcej nie mogę wiedzieć ...

Piłem i żyłem w koszmarnej iluzji,
w nihilistycznym, pełnym kłamstw świecie ...

I nagle ktoś mnie z niej zbudził
i teraz widzę jak wy w niej żyjecie.

71 029 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Michaelowa

    30 January 2019, 16:28

    Lać na nich