Menu
Gildia Pióra na Patronite

Widziałem ich tego popołudnia
Jego i Ją
Byli wpatrzeni w siebie.
Czy to jest miłość?

Stałem, przyglądając się,
lecz nie rzucając w oczy,
zamyślony, z poczuciem,
że ciągle jestem sam...

Cieszę się ich szczęściem,
choć to szczęście jest zarazem
swego rodzaju smutkiem.

Żal mi tego, że tak jest
te myśli są moim
błędnym kołem...

6671 wyświetleń
69 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!