Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zabrałś już wszysto co miałam

Widziałam śmierć na własne oczy
I już się jej nie boję
Przyszła spokojnie tamtej nocy
Wyrwała serce moje
Przy łożu śmierci mojej Mamy
Stanęła czarna dama
I jednym ruchem swojej ręki
Zabrała co kochałam
Tak ją prosiłam i płakałam
Krzycząc by mi nie zabierała
Ostatniej osoby na tym świecie
Że zostanę zupełnie sama
Lecz ona nigdy mnie nie słucha
Od lat zabiera to co kocham
Tak i tej nocy mi zabrała
- Wszystko co kochałam

dla mojej Mamy, która odeszła 6 maja 2013

3626 wyświetleń
29 tekstów
7 obserwujących
  • misiek45

    10 June 2013, 11:05

    Poruszający w swoim żalu.

  • czarna mamba

    19 May 2013, 20:58

    wyrazy :(((((