Menu
Gildia Pióra na Patronite

Anioły

Widziałam ich ze skrzydłami

Unoszących się nad przepaścią

Jeden był biały drugi czarny

Widziałam dobro i zło

Światło i ciemność

Radość i smutek

Szczery śmiech i dławiącą rozpacz

Stali obok siebie

Jednak nie ramię w ramię

Lecz twarzą w twarz

288 wyświetleń
1 tekst
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!