Menu
Gildia Pióra na Patronite

Most

Widziałam kiedyś człowieka
w czarnym płaszczu
z czarnym wiatrem we włosach
na moście Lutosławskiego
ze wzrokiem wbitym w wodę
nieruchomego

i dziś
gdy do nieba znów tak daleko
weź mnie za rękę
ubierzmy płaszcze
i chodźmy na most Lutosławskiego

10 088 wyświetleń
73 teksty
9 obserwujących