Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Widziałam gwiazdę
Świeciła oślepiając blaskiem
Otwarłam oczy
Zresetowałam myśli
To nie gwiazda
Światła reflektorów
W tle muzyka
Gdzieś mi umyka
To co najważniejsze...

25 646 wyświetleń
179 tekstów
2 obserwujących
  • 26 January 2015, 08:17

    Dziękuję. :)

  • krysta

    24 January 2015, 16:51

    ładnie...

  • fyrfle

    24 January 2015, 14:10

    Kiedy tylko możesz rób to co podpowiada Ci serce

  • 24 January 2015, 12:48

    Dziękuję bardzo, wzajemnie :)