Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Widziałam dziś
jak spadał z drzewa liść
wirował w blasku
zachodzącego słońca
Zaszumiało drzewo tęsknie
jakby wiedziało
że z każdą jesienią
bliżej mu - do życia końca.

14 714 wyświetleń
94 teksty
36 obserwujących