Menu
Gildia Pióra na Patronite

To jeszcze nie koniec

Widziałam Cię wczoraj
i twój uśmiech, gdy mnie zobaczyłeś.
Kochałam momenty, gdy dodawałeś uroku
tym smutnym dniom.
Pamiętam jakby to było wczoraj
jak mówiłeś, że ci tego brakuje.
Teraz jesteś gdzieś daleko,
ale ja wciąż wierzę i czuję,
że jeszcze wrócimy do tego.

3769 wyświetleń
42 teksty
0 obserwujących
  • Fabian Czarnecki

    5 January 2014, 19:50

    Bardzo ładnie napisane.

  • Janya

    5 January 2014, 18:10

    Piekny wiersz;)