Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wchodzę w ciebie

Widzę jak cisza boli,
rozbijając o lustro spojrzenie,
które odłamkami wyciągasz
z kącika oka.

Znów nie muszę tłumaczyć
przekrwionych oczu,
bo wzrok rani najgłośniej,
kiedy mówisz...

146 995 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • 23 September 2011, 04:27

    Kawę już mam...

  • sand

    22 September 2011, 20:17

    kawy? herbaty? wódki? ...

    Kaś co u Ciebie?

    pozdrawiam

  • 21 September 2011, 17:27

    A może brak w nim życia...

  • marka

    20 September 2011, 20:11

    Żywiołowy kawałek.
    Czuć w nim życie.