Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wracasz

opisuję ciebie
jak impresjoniści
jaskrawą barwą
na tle jesiennym
wilgocią rozmytym

zamiast słońca
uśmiech jasnością oznaczę
lubię gdy wracasz
otwieram drzwi
na tym obrazie

76 456 wyświetleń
1011 tekstów
15 obserwujących
  • 24 April 2017, 02:55

    Ładne.
    Dobranoc. :))