Menu
Gildia Pióra na Patronite

Widzę w Tobie świt mojego życia,
Widzę w Tobie zachód moich marzeń,

Jesteś tęczą moich pragnień,
Jesteś deszczem moich uśmiechów,
.
Każda chwila to aura wspólnych wspomnień,
która daje siłę w czasie burzy.

Miłość trwa dopóki trwa pogoda naszych dusz

29 148 wyświetleń
318 tekstów
51 obserwujących
  • magdzia0108

    23 October 2014, 12:20

    Cudowne, przepiękne, magiczne...

  • Pechowa_

    21 December 2012, 09:05

    Piękne ostatni wers
    Miłość trwa dopóki trwa pogoda naszych dusz ;))))
    Śliczny wiersz... wymowny.

  • czarna mamba

    21 December 2012, 08:08

    fajne:)