Menu
Gildia Pióra na Patronite

Widzę plamy, myśle czary
Piękne gwiazdy na czarnym niebie,
Tworzą przepiękne konstelacje
Każda gwiazda olśniewająca
Blaskiem słońce połyskująca
Każda swój urok ma nieprzenikniony
Jednak coraz bardziej znikomy
Ich blask coraz słabszy
A promień słońca coraz rzadszy
Widzę jak są coraz dalej
W otchłani coraz bardziej zapomniane
Ile czasu jeszcze trzeba
Aby całkowicie znikły z nieba

6134 wyświetlenia
75 tekstów
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!