Menu
Gildia Pióra na Patronite

Minuta z nią, wieczność tęsknoty

Widzę jej oczy pełne blasku i tęsknię,
Wspomnienia tańczą, w myślach się wznoszę.
Jej uśmiech jak promyk słońca na niebie,
Nim minuta przeminie, czuję, jakby wieczność trwała w sobie.

Tęsknota owija serce jak miękki szal,
Głęboko w duszy czuję jej obecność całą.
Minuta z nią to magiczna odmiana czasu,
W której każdy oddech staje się tańcem namiętności.

Patrząc w jej oczy, widzę piękno bez granic,
W nich kryje się cały świat i jego magiczne tajemnice.
Czas zwalnia, gdy jestem blisko, jestem tam,
W twórczym uniesieniu, w sercach naszych sam na sam.

Jej uśmiech rozświetla drogę, jak gwiazda w mroku,
I w jej spojrzeniu czuję miłości ciepło wokół mnie wokół.
Tęsknota niechaj płynie, jak strumień do morza,
By nasze serca znalazły się w bliskości, bez względu na porę roku.

Minuta z nią to wieczność pełna czułości,
W której słowa tracą znaczenie, a gesty przemawiają głośno.
Tęsknię za nią, za chwilami, które przeminęły,
Ale w myślach i wspomnieniach, zawsze będę z nią złączony.

Widząc jej oczy pełne życia i radości,
Czuję, że minuta z nią to dar niezwykły.
Niech nasze serca pozostaną złączone na zawsze,
W tej wieczności, gdzie tęsknota i miłość płyną niezmiennie.

31 303 wyświetlenia
641 tekstów
10 obserwujących