Menu
Gildia Pióra na Patronite

Od... dla...

Widzę jak krwawi Twoje serce
Pełne cierpień tonie w udręce
Szukasz bez wskazówek drogi
Lecz nie znajdziesz bo świat zbyt srogi

Robisz co w swojej mocy
Ale dzień po dniu noc po nocy
Smutek zostaje w oczach Twoich
Nie umiesz opuścić problemów swoich

Mogę Ci pomóc z sił całych
Uciec od Twych zmartwień stałych
Lecz otwórz serce na pomoc i nadzieję
A wiatrem szczęścia u Ciebie zawieje

9235 wyświetleń
77 tekstów
22 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!