Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Widzę jak biegnie ,
ucieka przed czymś ,
Ucieka przed szczęściem,
przed uśmiechem,
przed łzami...
Gonię Go , ale nie mam tyle sił...
oddala się ...
znika...
umiera...

2670 wyświetleń
27 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!