Menu
Gildia Pióra na Patronite

widzę cię we mgle daleko
i sama nie potrafię powiedzieć
czy to efekt ciągu czy po prostu

wróciłeś w końcu

9244 wyświetlenia
94 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!