Menu
Gildia Pióra na Patronite

-/E-Poezja czyli kliknij serduszko

Widzę cię w internecie
Wylewasz tu emocje
Dzielisz swoją czułością
Może spotkajmy się w realu?
Bo w sieci trudno jest
Się przytulić

52 495 wyświetleń
395 tekstów
17 obserwujących
  • 23 September 2021, 16:43

    Spryciarz. :)
    Ale tekst fajny.
    Miłego popołudnia. :))

    • Tomasz M.

      23 September 2021, 17:52

      Dziękuję i wzajemnie :)