Menu
Gildia Pióra na Patronite

Widzę cię...

Widzę cię od rana gdy się uśmiechasz
z moim oddechem wymieniając powietrze
z kluczem w kieszeni po mych śladach
przechodzisz trzymając w ręku serce.

16 113 wyświetleń
129 tekstów
38 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!