Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dziewczyno...

Teksty z obrazami - Dziewczyno... - Maciek Zz
Dziewczyno... - Maciek Zz

Widuję Ciebie na mieście...
idziesz z radością pod pachą.
Dziewczyno, wyglądasz świetnie,
gdy tak przyglądasz się kwiatom.

I czasem na chmurki zerkniesz,
niebo do Ciebie się śmieje.
W sukience tak lekko biegniesz,
wszystkim lód w sercu topnieje.

Szkoda, że mi nie po drodze,
chętnie cieszyłbym swe oczy.
Szedłbym za Tobą, przy nodze,
a potem śniłbym Cię w nocy.

48 022 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących
  • Maciek Zz

    20 May 2020, 15:07

    Miło :)
    a Ty bądź jak feniks
    czas na osuszenie źrenic

  • 20 May 2020, 14:55

    Jednym tchnieniem przeczytalam...Lekki pełen ukrytych myśli.
    Romantyk z ciebie kolego...☺