Menu
Gildia Pióra na Patronite

Treść

Widać dobrze czarno na białym
Widać wszystko co zostało na marginesie
Te wszystkie słowa, które chciałeś powiedzieć
Te wszystkie wykrzykniki, kropki, przecinki i pośredniki
Wszystko było i nic nie pozostało
Opadło na dno i schować się chciało
Na dnie morza w piasku zasypane
Gdzie dostęp mam ja, kiedy wszystko wstanie
Zasnę i zapomnę o słowach bez końca
O słowach do nieba o słowach do słońca
Marginesy zostaną i nikt ich nie zapamięta
Takie brzydkie bez schludy me słowa popamięta

248 wyświetleń
2 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!