Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kowalskich piernik lekko gorzki

W ich związku
najwięcej mówi
telewizor
a oni są wsłuchani

on
programami
zabiera im radość
a oni
zaczynają
zamieniać się w kamień

już nie widzą nic
samotni tacy
osowiali...

127 935 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
  • Naja

    26 November 2017, 02:04

    Kowalscy lubią szołowizny, to ich największa sympatia... Dlatego tacy samotni i osowiali.