Menu
Gildia Pióra na Patronite

„Kwiat Północy” (Christiana Schloe)

„Wiązanka gwiazd”
Co noc koronuje Ziemię – latami świetlnymi
Wśród niej Twój „Kwiat Północy” błyska
Sięgnij nad głowę – nim przekwitnie jutrzenką

Twoja ambicja.

do „Wiązanki gwiazd” (Małgosi Kobylinski)
czerwiec 2014

28 113 wyświetleń
253 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!