Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wiosna 2022

wiatr włożył jej suknię
słońce podało rękę
niczym anioł
sfrunęła z nieba

nieśmiała
delikatna
filigranowa
przemarznięta nieco

wierzb dotknęła
wstąpiła do parku
drzewom cień rzuciła
ludziom nadzieję

56 927 wyświetleń
467 tekstów
17 obserwujących
  • kati75

    22 March 2022, 08:34

    Ładnie 🌞