Menu
Gildia Pióra na Patronite

w pajęczynie słów słychać było krzyk

wiatr przyniósł niepokój i ciszę
bezkrwawą, bolacą bardziej
niż zazwyczaj. na kręgosłupie
liści nakreślona przyszłość
spełnia się,gniotąc życie
na strzępy

a gdzie ludzkie istnieni

zepchnięte w zimne wody odmęty

bedziemy pamietac

135 883 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
  • Gaia

    17 October 2012, 19:00

    Pięknie ujęte wierszem :)