Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mały świat...

Wiatr może mnie
smagać po twarzy
ilekroć stoisz za mną
i trzymasz w dłoniach

Mój mały świat
ulepiony z resztek
które zostały nie tknięte
przez drugiego człowieka

Opuszczam Ciebie
tylko na chwilę
by wpuścić tęsknotę
którą uwielbiamy oboje...

31.05.2020

52 746 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących