Menu
Gildia Pióra na Patronite

****

Wiatr ma więcej niż ja w sobie radości,
Może zaznać Twojej bliskości…
Słońce jest bardziej szczęśliwe,
Bo promykiem dotyka Twą grzywę…
Deszcz też ma swoje cudowne chwile,
Spłynąć może po Tobie leniwie…
Tylko ja dotknąć Ciebie nie mogę…
Tylko ja myślami zaprzątam sobie głowę.
Tylko mnie odbiera to nadzieję,
Tylko po co to wszystko się dzieje?

3501 wyświetleń
40 tekstów
2 obserwujących
  • odwrócona

    28 February 2016, 14:00

    Cris , dziękuję...:)

  • Cris

    28 February 2016, 13:41

    ''Wiatr ma więcej niż ja w sobie radości,
    Może zaznać Twojej bliskości…''

    podoba się :)

  • odwrócona

    28 February 2016, 12:42

    Dziękuję za odwiedziny .Pozdrawiam..:)

  • Malusia_035

    28 February 2016, 12:05

    Bardzo mi się podoba ,zabieram :)

    Pozdrawiam :))