Menu
Gildia Pióra na Patronite

Uliczna wiara

Wiara ulicy
Odciska swe piętno w mej potylicy
Zawierzyć sobie
To znaleźć piękno w drugiej osobie
Ufać tylko Bogu
To jest to co nas wyzwoli z nałogu
I choć sam cierpię katusze
Brnę dalej - czuje że tak muszę
CZy choć ktoś zauważy moje starania
By stać się lepszym

3777 wyświetleń
88 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!