Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wspomnienia

Wiaderko, piłka, siatka, łopatka
klocki, piaskownica,gadka szmatka
teraz nagle wszystko inne,
zagadka.

to co było
niby minęło,
niby przepadło,
niby zniknęło...

Czasy się zmieniają,
lecz ty ciągle ten sam,
żyj i ciesz się wspomnieniami
bo każdy je ma.

4582 wyświetlenia
66 tekstów
5 obserwujących
  • Irracja

    16 October 2015, 20:38

    ... przypomniał mi się "Konik na biegunach" Urszuli...

    ;-)