Menu
Gildia Pióra na Patronite

przemijanie

Lykos

W godzinie gdy padnie ostatnie słowo chcę abyś była przy mnie
Chcę wiedzieć, że gasnąc gdzieś tam nad ranem nie będę czuł się dziwnie
I uśmiech na twarzy miej wtedy Kochanie i nachyl się nade mną
Bo kiedy przejdę na drugą stronę, miłości będę miał pewność
I nie płacz bo łzy tu są niepotrzebne, nie żałuj ni dnia tej miłości
Lecz wybacz mi proszę od serca Kochanie dni nienajlepsze i złości
I nie bój się dotknąć raz jeszcze po twarzy, i spotkać się nie bój mnie we śnie
Ja kocham Cie mocno i chociaż mnie nie ma pilnuję Cię bezszelestnie

1698 wyświetleń
16 tekstów
0 obserwujących