Menu
Gildia Pióra na Patronite

Witaj Tatku.

Wezwałeś mnie do siebie
bladym świtem.
Nim się obudziłam
już drzemałam
w Twoich objęciach.
Nie wzięłam nic.
Wszystko
co mi potrzebne
mam w Tobie.
Zostawiłam po sobie
jedynie płacz
i złamane serca.
Gdy staną
przed ojcowskim obliczem
pomogę je skleić.

3881 wyświetleń
52 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!