Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zaadoptuj kotka

Weź mnie na kolana.
Czule Ci zamruczę.
Nie żałuj pogłaskania.
W oczy Ci spojrzę.

Poświęć mi czasu.
Chcę się oswoić.
Podrap po brzuszku.
Pobawię się z Tobą.

Nie żałuj pieszczot.
Będę Ci łaskawy.
Nie poczujesz pazura.
Do kolan Twoich.

Łasić się będę.
Po dniach całych.
Nie będę warczeć.
Tylko mnie polub.

93 720 wyświetleń
899 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!