Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wewnętrzna muzyka ucichła
Gdzieś daleko słychać marsz Mendelsona

I znowu to nie Ty idziesz po czerwonym dywanie
I wcale nie ze wzruszenia kręci się łza w oku

Mimo wszystko uśmiechasz się nieprzytomnie
Serce czuje się równie wspaniale
Kiedy jest zupełnie wolne

11 897 wyświetleń
196 tekstów
94 obserwujących
  • Gosia86rtk

    22 February 2012, 21:47

    Miło to usłyszeć :) Pozdrawiam.

  • Bogdan Z

    22 February 2012, 08:27

    ...zamyśliłem się nad tymi słowami .... ciekawie piszesz :)