Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

pulsowanie

wewnątrz nas rozsypane osie
czasu śladami pośród chmur
osiadłymi na brzegu

powracamy niczym krzyk
niczym śpiew z poza wyspy słyszalności
z trwającej chwilę podróży

do zegara który zdążył zgubić wskazówki
znów

nie wiemy
czy jest właśnie tak
czy znaleźliśmy się w możliwości

30 113 wyświetleń
358 tekstów
51 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!