Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

we własnych łzach
toniesz
gdy serce z tęsknoty
płonie
słowem gasisz żal.

w kałużach myśli
topią się
mokre ślady
wspomnień
wyraz nadepnął na ból.

w cieniu masek
chowasz się
twarzą obojętności
uśmiechasz się
kącikami nieswoich ust.

147 652 wyświetlenia
2018 tekstów
322 obserwujących
  • LiaMort

    27 December 2015, 09:09

    Dziękuję. ;) tylko słowo w wersy się składa raz na jakiś czas. ;) a te na siłę to już nie to samo

  • giulietka

    27 December 2015, 08:46

    Piękna gra słów, z wersami Ci do twarzy;)