Menu
Gildia Pióra na Patronite

" W Ser(wet)ce... "

Wet za wet ?
Czy słuszne to jest
W serwetce dziury
Serce w kałuży krwi
Tonie Wiara
Miłość osłabła
Cierpliwa jest
Nadzieja cicha czeka
Na mądrość człowieka

.....
25.02.2022
18:44

281 658 wyświetleń
2732 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!