Menu
Gildia Pióra na Patronite
Miko

Miko

Weszłaś po cichu, przez nikogo nie zauważona.
Zajęłaś swoje miejsce choć nie było go tam dla ciebie,
Bo w sercu nie było miejsca dla miłości, ale i tak go zajęłaś
a ja do dziś nie mogę się z tego otrząsnąć,
patrze na Ciebie i widzę same zalety, zero wad
patrząc na Ciebie widzę cząstkę siebie,
gdy czuje twój dotyk na mojej skórze czuje przyśpieszony rytm serca.
To miłość i nie mam co do tego wątpliwości

4730 wyświetleń
30 tekstów
0 obserwujących
  • awatar

    22 February 2013, 19:33

    ładnie