Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wesołych Świąt!!!

51 569 wyświetleń
594 teksty
70 obserwujących
  • Sierjoża

    31 December 2018, 19:53

    Jakie ładne życzenia noworoczne, aż miło poczytać;)

  • 31 December 2018, 16:41

    Udanego balowania i Szczęśliwego Nowego Roku. :))

  • 31 December 2018, 15:18

    Nic na moj tenat nie wiesz

  • 31 December 2018, 13:40

    Zgadłem i to Cię tak złości. :D ha ha ha
    Uważaj z petardami, tego się nie łyka. :P
    Miłego popołudnia. :))

  • 31 December 2018, 11:47

    Jesteś jidiotą.

  • 31 December 2018, 00:31

    Może mają na myśli choroby, defekty, braki, upośledzenia, zmiany starcze? :P
    Baw się dobrze. :))

  • 30 December 2018, 21:49

    Znajomi mówią że mam wszystko. Więc to chyba przesada.
    Bywaj

  • 30 December 2018, 21:42

    Kompletnie nie obchodzi mnie, co Cię nie obchodzi. :)
    Nie piszę do Ciebie, rozmawiam z Tobą tylko pod tekstami, bo razi mnie Twoja niefrasobliwość i bezczelność.
    Rzekłbym dosadniej, ale to i tak Ci nie pomoże.
    Niczego nie wiesz, wydaje Ci się, że wszyscy muszą mieć Twoje problemy, ale tak nie jest.
    Każdy ma własne i niewielu ma aż tak poważne, jak Ty.

  • 30 December 2018, 21:34

    Nie obchodzi mnie twoje życie .
    wciąż dużo do mnie piszesz to tak jak chcę a boję się.
    Nie tłumacz się to nie moj problem naprawdę. Masz inne. Wiem .

  • 30 December 2018, 21:30

    Bożenko,
    Masz rację, to dla Ciebie za trudne. :)
    Ty nie wiesz, kogo kocham, znasz moje imię, ale też nie masz pewności, czy takie jest naprawdę.
    Nie możesz brać tego, co miłujesz i to jest Twoim problemem.
    Nie przesadzaj, są wyżsi ode mnie, a co do subtelności, to wiele zależy od rozmówcy.
    Sama się często prosisz o brak subtelności.
    Być może lubisz chamów, brutali, gwałcicieli i sadystów prowokując do takich zachowań.
    U mnie znajdziesz tylko współczucie. :))