Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wena

Wena, ulotna panna
Kapryśna i niestała
To przyleci i lekko muśnie
To gdzieś na długo przepada
By znikąd się pojawić
W najmniej dogodnej chwili
I w swej płochości
zostawić drobny ślad bytności!

18 824 wyświetlenia
159 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!