Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sobą upycham dziury po gwiazdach

we mnie nawet chłodne wieczory
wiedzą co to blask sklepienia
i dlatego obrastam w milczenie
aż do mrowienia kończyn

a jeśli już nastawiasz ucho
to musisz umieć czytać z ruchu warg

https://www.youtube.com/watch?v=7a28XA9osvE

26 000 wyświetleń
524 teksty
59 obserwujących
  • Malusia_035

    1 March 2018, 08:59

    świetny :)

    Pozdrawiam :)

  • 24 February 2018, 14:51

    Ładnie obrastasz i puchem upychasz. :)
    Miłego popołudnia :))