Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Gruba ryba "

"Wejdziesz między wrony
Kracz jak i one" przysłowie
Gruba ryba inny pomysł miała
Powiedziała: Nie będę krakała
Wywyższać się zaczęła
Ciała sporo miała...i dała
W końcu na haczyk została złapana

08.02.2021
12:30

281 851 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
  • fyrfle

    8 February 2021, 15:36

    Mam nietęczowe myśli , gdy piszesz o dawaniu ciała. Pozdrawiam.