Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wejdź i zostań,
na chwilę lub wieczność,
pisaną wspólnymi wspomnieniami.
Wejdź znów w mą duszę,
tak jakby wszystko złe, było już za nami.
Wejdź wraz z ciszą,
tę którą tylko miłość zrozumie.
Wejdź i zostań,
bo tylko z Tobą sens istnienia pojąć umiem...

13 513 wyświetleń
100 tekstów
21 obserwujących