Menu
Gildia Pióra na Patronite

Proszę...

Wejdź do moich słów ogrodu,
Znajdziesz swej duszy oczami
Odcienie wszystkich kolorów,
Które roztoczę przed nami.

W krainie tej mojej, słownej
Usłyszysz miłosne brzmienia.
Wiatr na harfie gra melodie
Wprost do serca przytulenia.

Czuj się jak u siebie, proszę...
Wykąp się w promieniach słońca.
Poczuj słodyczy rozkosze,
Czar mych słów niech brzmi bez końca.

48 023 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących
  • Grażyna P.

    9 June 2020, 09:23

    Piękne słowa. Balsam dla romantycznej duszy.

  • Naja

    8 June 2020, 19:50

    Uwodziciel :-)

  • Maciek Zz

    8 June 2020, 13:56

    Dziękuję ślicznie - ale, żeby gwiazdkę... :)