Menu
Gildia Pióra na Patronite

''Weekend pełen miłości'

Teksty z obrazami - ''Weekend pełen miłości' - solange1969
''Weekend pełen miłości' - solange1969

Weekend,znów noc bez Ciebie
ile już tych nocy było,Bóg jeden wie
ile poranków,które tak lubiłam
Twoje usta były jak ogień
ale delikatne i piękne jak woda

Wszystko kochałam u Ciebie
,kochałam Twoją bliznę na ręce
,wszystko było moje-Twoje nasze..
.wieczorne letnie spacery
były początkiem rozkoszy

Byłeś moją inspiracją do dzialania
miałeś być moim mężczyzną na zawsze
miałeś założyć mi wianek z polnych
kwiatów na głowe,mieliśmy mieć dzieci
nie ma Ciebie...niema nic....

52 817 wyświetleń
747 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!