Menu
Gildia Pióra na Patronite

wyobraźnia

wędrując szukam śladu
w zniszczonych kalendarzach
na poddaszu własnych wyobrażeń
odkurzonego czasu

w katalogach marzeń
nie do odczytania
usneła ćma
trupia główka

15 706 wyświetleń
138 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!