Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mapa

Wędrując palcem po mapie ciała
każdy centymetr na zmysły działa
Upajasz się, widokiem sycisz
każdy przystanek z lubością chwycisz

Pieszo, powoli, dla uspokojenia
kradniesz przestrzeń żądzy ukojenia
Dla lepszej mapy poznania
dobrze wrócić do jej studiowania

276 124 wyświetlenia
2562 teksty
190 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!