Menu
Gildia Pióra na Patronite

Albatros

Teksty z obrazami - Albatros - kati75
Albatros - kati75

"Wędrowiec,niespokojny duch zawsze
powraca do miejsca ,odwiecznej tęsknoty"

Błękit nieba
lazur spojrzenia
na nadgarstkach
widnieje jeszcze serce

kim był kiedyś?
ptakiem co oderwać
potrafił się od ziemi
stojąc w miejscu

przenosił góry
ot tak dla niej
gdy zrywała maki
trzymał ją za rekę

mogła wpadać w przepaść
zawsze był by ją złapać
miłość tak silna
wiąże dłonie na zawsze

dziś choć jest tylko cieniem
powrócił
do światła

czeka na znak...
https://www.youtube.com/watch?v=HirFutbbIWg&ab_channel=netdm%C3%BCzik

65 875 wyświetleń
735 tekstów
45 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!