Menu
Gildia Pióra na Patronite

stróż, spoglądający na pół tuzina latarni

We śnie zatopieni
jak w kole doskonałym
pamięcią w mięśniach się pisze
anioł, który toczy kamień

Gdy noc przejmuje wartę
wiatr znowuż lekko przegrywa swój refren
to co fruwa, teraz pełza
sprawni inaczej

Mity jak kryształy
w kurzu porannej mgły
muzyką z drzew wyssaną
po przebudzeniu zmysłów trącają

predator rządzi

12 954 wyświetlenia
199 tekstów
7 obserwujących
  • 7 August 2014, 12:42

    pamięcią w mięśniach się pisze
    anioł, który toczy kamień

    cudne :)

  • 7 August 2014, 03:47

    ach ten predator!