Menu
Gildia Pióra na Patronite

W dłoniach przytrzymane ciepło
z wspomnień utworzone,
czas jeszcze nie nadszedł.

Z tęsknoty wypalone serce,
w łzach nieprzelanych
zabrakło pożegnań.

W płonącym zniczu
blask przyćmiewa smutek
przyjdą lepsze dni.

wszystkiego najlepszego.

147 701 wyświetleń
2018 tekstów
322 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!