Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wdech
wydech
pyłkiem kurzy opadam na powierzchnię z gracją
Wdech i wydech
znikam za wygaszonym pomarańczem linii horyzontu

Wydech unosi nade wszystko
bańki powietrza ku tafli szkła
Wdech
wypełnia płuca dusząc ból

tonę cała w złocie zmierzając do dna
widzę znów Twoje oczy
i biorę ostatni...

10 099 wyświetleń
73 teksty
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!